Έκπληξη Αντόνε με Γουίλερ

Έκπληξη Αντόνε με Γουίλερ

Μια έκπληξη επιφύλαξε ο Ιοάν Αντόνε με την ενδεκάδα με την οποία παρατάσσεται ο Απόλλωνας στο μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο νεαρός Χρήστος Γουίλερ θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και έμεινε στον πάγκο ο Νούνο Λόπες ο οποίος έχει πόνο στο δόντι και προτιμήθηκε να μην χρησιμοποιηθεί. Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας ήταν αναμενόμενες οι επιλογές και οι άλλοι δέκα είναι οι Βάλε, Στυλιανού, Ουόν, Μερκής, Χαμτανί, Στογιάνοβιτς, Μεριέμ, Παπουλής, Σανγκόι και Γκιέ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.