ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Παίρνει από μεροκαματιάρη που κοιμάται τσαντάκι με 560 ευρώ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Παίρνει από μεροκαματιάρη που κοιμάται τσαντάκι με 560 ευρώ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άνδρας αγνώστων στοιχείων, εισήλθε σε γραφείο Ταξί στην Πάφο και έκλεψε τσαντάκι που βρισκόταν σε περίοπτη θέση, ενώ ο επαγγελματίας οδηγός φαίνεται να κοιμόταν στο γραφείο του.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ο παραπονούμενος οδηγός ταξί, ανήρτησε φωτογραφίες του υπόπτου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξηγεί μάλιστα και το τι ακριβώς συνέβη.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-20:26: ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκε ο εγκληματίας που έκλεψε από μεροκαματιάρη το τσαντάκι του- Πρόκειται για σπείρα που «ξαναχτύπησε»

Σημειώνεται ότι ο μεροκαματιάρης οδηγός, ανέφερε ότι ο ύποπτος έκλεψε από το γραφείο χρήματα μιας εβδομάδας και προσωπικά του αντικείμενα. Στο τσαντάκι που φαίνεται, στις φωτογραφίες, να κλέβει ο ύποπτος, υπήρχαν περίπου 560 ευρώ.

Αρμόδια αστυνομική πηγή, επιβεβαίωσε στο ThemaOnline ότι ο παραπονούμενος προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Μάλιστα, μας αναφέρθηκε από την ίδια αστυνομική πηγή ότι η Αστυνομία προχωρεί σε εξέταση πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί ενώ ανακρίνονται και συγκεκριμένα πρόσωπα για την υπόθεση.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε ο παραπονούμενος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το γραφείο του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top