ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 42χρονος για διάρρηξη οικίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 42χρονος για διάρρηξη οικίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον DAVID KENKEBASHVILI, από τη Γεωργία, ηλικίας 42 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, μεταξύ των ημερομηνιών 4-11 Ιουλίου, 2018.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου -  «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου - «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Τέλος στην «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών έβαλε η Αννίτα Δημητρίου θέτοντας σήμερα τις εισηγήσεις για τις καταστατικές αλλαγές ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου ενόψει και του καταστατικού συνεδρίου στον Δημοκρατικό Συναγερμό το ερχόμενο Σάββατο.

BEST OF TOTHEMAONLINE