ΓΕΝ.ΝΟΣ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Στάση εργασίας νοσηλευτών – «Για εκφοβισμό και κατάχρηση εξουσίας»

ΓΕΝ.ΝΟΣ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Στάση εργασίας νοσηλευτών – «Για εκφοβισμό και κατάχρηση εξουσίας»

Σε ημίωρη στάση εργασίας (από τις 11:00π.μ.) κατήλθαν το πρωί της Δευτέρας (26/8) οι νοσηλευτές του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού, μέλη της παγκύπριας συντεχνίας νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ).

Όπως αναφερόταν σε ανακοίνωση της συντεχνίας, αφορμή της στάσης εργασίας ήταν ο εκφοβισμός και η κατάχρηση εξουσίας που ασκούν οι νοσηλευτικές διοικήσεις εναντίον των μελών της.

Επίσης, στην ανακοίνωση της συντεχνίας αναφέρεται: «Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα μέλη μας και να διαφυλάξουμε τα δικαιώματά μας. Δεν θα δεχθούμε κανέναν εκφοβισμό κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων μας».

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ κάλεσε τον ΟΚΥΠΥ να παρέμβει άμεσα ώστε να τερματιστούν οι εν λόγω ανεπίτρεπτες, όπως χαρακτηρίζονται, συμπεριφορές ενώ δήλωσε έτοιμη να επεκτείνει τα μέτρα και σε άλλα νοσηλευτήρια που παρατηρούνται τέτοιες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE