Που ΛΑΘΕΨΕ ο Γιώργος Νικολάου…

Που ΛΑΘΕΨΕ ο Γιώργος Νικολάου…

Τον άφησε εκτεθειμένο το τηλεοπτικό ριπλέι, τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου, στην φάση του «γκρεμίσματος» του Οκριασβίλι από τον Γκαζαριάν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. 

Έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα, για λογαριασμό της Ανόρθωσης ο έμπειρος ρεφ.

Ξεκίνησε να δείχνει νωρίς κίτρινες κάρτες, αλλά από ένα σημείο και μετά στο πρώτο ημίχρονο στον πειθαρχικό έλεγχο δεν ήξερε πως να διαχειριστεί την κατάσταση.

Για ένα φάουλ του Μάρκο Αντάμοβιτς στο χώρο του κέντρου, αν εξαντλούσε την αυστηρότητα του, θα έβγαζε κόκκινη κάρτα στον Σέρβο χαφ της ΑΕΛ.

Και σε ένα φάουλ του Ντούρις, μερικά λεπτά νωρίτερα, ήταν στη δική του κρίση το… χρώμα της κάρτας. Εν τέλει… έδωσε κίτρινη στον Σλοβάκο φορ.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE