ΙΤΑΛΙΑ: Θύμα τροχαίου «έσβησε» μετά από 31 χρόνια σε κώμα

ΙΤΑΛΙΑ: Θύμα τροχαίου «έσβησε» μετά από 31 χρόνια σε κώμα

Το αυτοκινητιστικό δυστύχημα συνέβη την άνοιξη του 1988 στη βόρεια Ιταλία!

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 25/8, έπειτα από 31 χρόνια που βρισκόταν σε κώμα, θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος που συνέβη την άνοιξη του 1988 στη βόρεια Ιταλία.

Ο τότε 22 ετών Ινιάτσιο Οκαμότο, με μητέρα από την Μπρέσα της Ιταλίας και πατέρα Μεξικανό ιαπωνικής καταγωγής, είχε τραυματισθεί σοβαρά το βράδυ της γιορτής του πατέρα του το 1988. Την τελευταία του πνοή την άφησε στο Κολεμπεάτο, της Μπρέσα, όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Όπως τόνισε η μητέρα του Μαρίνα, «για 31 χρόνια ζούσαμε μακριά από τον κόσμο. Ο σύζυγός μου Έκτορ άφησε την δουλειά του και παρέμεινε στο σπίτι για να φροντίζει και να παρακολουθεί τον γιο μας».

Ο Οκαμότο επέβαινε με τέσσερις φίλους του στο αυτοκίνητο που εκείνο το μοιραίο βράδυ έφυγε από τον αυτοκινητόδρομο, με αποτελέσμα ένας από τους επιβαίνοντες να σκοτωθεί και ο τότε 22χρονος να τραυματισθεί σοβαρά και να πέσει σε κώμα, από το οποίο δεν συνήλθε ποτέ.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE