ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Προτίμησαν τις διακοπές οι ψηφοφόροι – Πόσοι ψήφισαν

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Προτίμησαν τις διακοπές οι ψηφοφόροι – Πόσοι ψήφισαν

Το 30,73% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων πήγαν στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, προκειμένου να αναδείξουν τον νέο δήμαρχο Αμμοχώστου, την Κυριακή (25/8).

Οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ήταν συνολικά 31.584 ωστόσο στις κάλπες βρέθηκαν μόνο οι 9.707.

Η αποχή δηλαδή ανήλθε σε 21.877 ψηφοφόρους ή 69,27%.

Σημειώνεται ότι τα έγκυρα ψηφοδέλτια ανήλθαν στις 9.598 (98,88%), τα άκυρα στα 59 (0,61%) και τα λευκά στα 50 (0,52%). Με ειδική εξουσιοδότηση ψήφισαν 250 ψηφοφόροι.   

Με ποσοστό 48,94% ή 4.697 ψήφους νέος δήμαρχος Αμμοχώστου, εξελέγη ο Σίμος Ιωάννου, η υποψηφιότητα του οποίου στηρίχθηκε από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι έλαβαν τις ακόλουθες ψήφους (ποσοστά):

Νίκος Κάρουλλας 26,23% ή 2.518 ψήφους  

Ανδρέας Λόρδος 16,24% ή 1.559 ψήφους  

Λίνος Παπαγιάννης 6,22% ή 597 ψήφους

Γεώργιος Σταυρή 2,37% ή 227 ψήφους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE