Αγνώριστη σήμερα η «Ντιάνα» από τους «Δύο ξένους» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγνώριστη σήμερα η «Ντιάνα» από τους «Δύο ξένους» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την θυμόμαστε όλοι από την επιτυχημένη σειρά «Δύο ξένοι», με τον ρόλο της να ξεχωρίζει. Ο λόγος για την Κατερίνα Ηλιάδη η οποία μετά το τέλος της σειράς απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν εμφανίζεται πλέον στην μικρή οθόνη.

Ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει το επάγγελμα του ηθοποιού καθώς τον περασμένο Μάρτιο συμμετείχε στην παράσταση «Κάνοντας Μπρέχτ και Κοκτώ».

Η ίδια 20 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην τηλεόραση παραμένει άκρως γοητευτική, αλλά δε θα την αναγνωρίζαμε με τίποτα!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE