Γκαζαριάν: «Είχαμε κάποιο άγχος επειδή ήταν η πρεμιέρα – Κάθε ματς και τελικός»

Γκαζαριάν: «Είχαμε κάποιο άγχος επειδή ήταν η πρεμιέρα – Κάθε ματς και τελικός»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση στο Τσίρειο, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Αναλυτικά:

«Μου αρέσει η ΑΕΛ, μου αρέσει που είμαι εδώ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Είχαμε κάποιο άγχος, επειδή ήταν η πρεμιέρα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Οι προσωπικοί μου στόχοι, είναι ίδιοι με την ΑΕΛ. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι σημαντικός ο κάθε αγώνας και ο κάθε βαθμός, κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE