Δεν μας συνηθίζουν, ο ρεφ του ΑΕΛ-Ανόρθωση το… ΠΡΑΤΤΕΙ

Δεν μας συνηθίζουν, ο ρεφ του ΑΕΛ-Ανόρθωση το… ΠΡΑΤΤΕΙ

Νωρίς νωρίς ο διαιτητής του πρώτου ντέρμπι του πρωταθλήματος, Γιώργος Νικολάου, θέλει να ελέγξει τον αγώνα ΑΕΛ-Ανόρθωση, όπου μέσα σε 20 λεπτά, έδειξε τέσσερις κίτρινες κάρτες, τρεις για τους γηπεδούχους και μία για την «Κυρία»!

Δεν συνηθίσαμε πάντως, τόσα χρόνια σε ντέρμπι ο ρεφ να είναι τόσο… αυστηρός και να βγάζει την κάρτα από την τσέπη του τόσο συχνά, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο.

Σωστές πάντως, οι κίτρινες που έδειξε στα δυνατά φάουλ που έγιναν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.