Δεν μας συνηθίζουν, ο ρεφ του ΑΕΛ-Ανόρθωση το… ΠΡΑΤΤΕΙ

Δεν μας συνηθίζουν, ο ρεφ του ΑΕΛ-Ανόρθωση το… ΠΡΑΤΤΕΙ

Νωρίς νωρίς ο διαιτητής του πρώτου ντέρμπι του πρωταθλήματος, Γιώργος Νικολάου, θέλει να ελέγξει τον αγώνα ΑΕΛ-Ανόρθωση, όπου μέσα σε 20 λεπτά, έδειξε τέσσερις κίτρινες κάρτες, τρεις για τους γηπεδούχους και μία για την «Κυρία»!

Δεν συνηθίσαμε πάντως, τόσα χρόνια σε ντέρμπι ο ρεφ να είναι τόσο… αυστηρός και να βγάζει την κάρτα από την τσέπη του τόσο συχνά, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο.

Σωστές πάντως, οι κίτρινες που έδειξε στα δυνατά φάουλ που έγιναν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE