Ποστάρισμα με ξεκάθαρα μηνύματα από πρώην πρόεδρο της «Κυρίας» λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με ΑΕΛ

Ποστάρισμα με ξεκάθαρα μηνύματα από πρώην πρόεδρο της «Κυρίας» λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με ΑΕΛ

Ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Χαράλαμπος Μανώλη, μερικές ώρες πριν την πρεμιέρα της «Κυρίας» με την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο ανάρτησε τα εξής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε (Γερμανός ποιητής και δραματουργός): «Ό, τι μπορείς να κάνεις ή ονειρεύεσαι μπορείς, ξεκίνα το. Η τόλμη χαρίζει ευφυΐα, μαγεία και δύναμη».

Μόνο με καθολική στήριξη στους ποδοσφαιριστες/τεχνικό επιτελείο/διοίκηση μπορούμε να επαναφέρουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει.

Εύχομαι σε όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της ομάδας μας καλη δύναμη και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το 100% των δυνάμεων τους για να επιτύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά και με την νίκη στο σημερινό παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE