Ο πρώτος στα «ΚΑΥΤΑ» ντέρμπι και θέλει να μην δώσει… ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στις ομάδες

Ο πρώτος στα «ΚΑΥΤΑ» ντέρμπι και θέλει να μην δώσει… ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στις ομάδες

Πρώτο ντέρμπι του νέου πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας μεταξύ ΑΕΛ – Ανόρθωσης η ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο.

Διαιτητής του ντέρμπι ορίστηκε ο Γιώργος Νικολάου.

Σίγουρα, είναι νωρίς σε αυτή τη νέα αγωνιστική περίοδο, τίποτα δεν θα κρίνει το όποιο αποτέλεσμα και εάν υπάρξει στο ντέρμπι, αλλά ο Κύπριος ρεφ έχει την ευθύνη να μοιράσει το καρπούζι στα δύο και να μην δώσει δικαιώματα σε κάποια από τις δύο ομάδες να εκφράσουν παράπανα και να ξεκινήσει τόσο νωρίς το πολυσυνηθισμένο φαινόμενο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο σκηνικό παραπόνων και δηλώσεων για τα διαιτητικά λάθη.

Είναι πολλές οι φορές, πολλά τα παραδείγματα, κυρίως σε ντέρμπι του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, όπου οι ομάδες που δεν κερδίζουν τα… βάζουν με τη διατησία.

Ας δώσει… απαντήσεις ο Γιώργος Νικολάου από το «καλημέρα» του νέου πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE