Δυστυχώς τραγική κατάληξη στην Κάρπαθο: Νεκροί οι δύο δύτες

Δυστυχώς τραγική κατάληξη στην Κάρπαθο: Νεκροί οι δύο δύτες

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση των δύο δυτών στη θαλάσσια περιοχή της Καρπάθου που αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου, έπειτα από κατάδυση σε υποβρύχιο σπήλαιο σε βάθος 45 μέτρων, στην περιοχή Σώκαστρο.


Οι δύο δύτες εντοπίστηκαν νεκροί από βατραχανθρώπους της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα οι δύο δύτες πραγματοποιούσαν το Σάββατο 24/8 υποβρύχια δραστηριότητα σε υποθαλάσσιο σπήλαιο και σε βάθος 45 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή Σωκάστρου, συνοδεία ενός τρίτου ατόμου.

Κάποια στιγμή το τρίτο άτομο αναδύθηκε για να πάρει αέρα, στην έξοδο του σπηλαίου και στη συνέχεια δεν κατάφερε να εντοπίσει τους άλλους δύο δύτες, εξαιτίας των ρευμάτων και της θολούρας που επικρατούσε στον βυθό.

Ο άνδρας, πιθανότατα Τσεχικής καταγωγής, ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι ο 60χρονος δύτης είναι Τσέχος ενώ ο 35χρονος ιρανικής καταγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE