ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Από τα χειρότερα δυστυχήματα που έχω δει…» - Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Από τα χειρότερα δυστυχήματα που έχω δει…» - Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

 Μαύρο Σαββατοκύριακο στην Κύπρο αφού δύο συνάνθρωποί μας, ένας στη Λεμεσό ο Σάββας Χαραλάμπους και ένας στη Λευκωσία, ο 24χρονος Μπρουκ Χριστοδούλου, άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από τροχαίο.

Στο δυστύχημα στη Λεμεσό έχασε τη ζωή του ο άτυχος Χαραλάμπους, όταν τέσσερα οχήματα συγκρούστηκαν διαδοχικά και βίαια σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα θανατηφόρο τροχαίο το οποίος ο Αιμίλιος Κκαφάς, Αξιωματικός Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Κκαφάς χαρακτήρισε μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ως «Ένα από τα χειρότερα δυστυχήματα που έχω δει» συμπληρώνοντας πως 'τέσσερα οχήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς'.

Από το δυστύχημα πέραν από το χαμό του 75χρονου, δύο άλλοι εμπλεκόμενοι οδηγοί έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 49χρονο ο οποίος μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και 43χρονο που χειρουργήθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία σε σοβαρή κατάσταση.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τις έρευνες της Τροχαίας Λεμεσού, από προσπέρασμα που επιχείρησε οδηγός με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κατεύθυνσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE