Στο 15,9% η προσέλευση των Αμμοχωστιανών εκλογέων μέχρι το μεσημέρι

Στο 15,9% η προσέλευση των Αμμοχωστιανών εκλογέων μέχρι το μεσημέρι

Η προσέλευση των ψηφοφόρων στις αναπληρωματικές εκλογές για τη δημαρχία Αμμοχώστου ανήλθε στο 15,9% μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής 25/8, ενώ ακολούθως οι κάλπες έκλεισαν για διακοπή μιας ώρας.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Αναπληρωματικής Εκλογής, Γεώργιος Χρυσαφίνης, η διαδικασία των εκλογών εξελίσσεται ομαλά. Είπε ότι οι κάλπες άνοιξαν στις 7πμ και θα κλείσουν στις 6μμ, ενώ θα υπάρξει διακοπή μιας ώρας, μεταξύ 12.00 το μεσημέρι και 1μμ.
 
«Η προσέλευση των ψηφοφόρων μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι ανήλθε στο 15,9%» κατέληξε ο κ. Χρυσαφίνης.

Οι εγγεγραμμένοι εκλογείς ανέρχονται συνολικά στις 31,589.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE