ΕΛΛΑΔΑ: Άγριο φονικό- 15χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε συνομίληκους του σκοτωνοντας ένα και τραυματίζοντας άλλους δύο

ΕΛΛΑΔΑ: Άγριο φονικό- 15χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε συνομίληκους του σκοτωνοντας ένα και τραυματίζοντας άλλους δύο

Άγριο φονικό τα μεσάνυχτα (Σάββατο 24/8) στη Μονάδα Φιλοξενίας Ανηλίκων του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

Δεκαπεντάχρονος ασυνόδευτος πρόσφυγας αφγανικής καταγωγής σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε συνομηλίκους ομοεθνείς του, σκοτώνοντας με μαχαίρι έναν εξ αυτών, τραυματίζοντας σοβαρά ακόμη έναν και ελαφρύτερα έναν τρίτο.

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σύμφωνα με το Αθηναικό-Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων το χώρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων σε υποδομές για 160 άτομα διαμένουν αυτή τη στιγμή πάνω 600 ανήλικοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE