Δυο κουβέντες από Χατζηλούκα και… αποχώρησε

Δυο κουβέντες από Χατζηλούκα και… αποχώρησε

Ο προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς, Λούκας Χ¨ Λούκας, μετά την εντός έδρας ήττα με την Ομόνοια είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της ομάδας. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη, συγχαρητήρια στον συνάδελφο, συγχαρητήρια στην Ομόνοια» και ακολούθως σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE