Στο Μπιαρίτς για τη Σύνοδο των G7 ο Πρόεδρος των ΗΠΑ

Στο Μπιαρίτς για τη Σύνοδο των G7 ο Πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Aμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ έφθασε αεροπορικώς πριν από λίγο στην πόλη της νοτιοδυτικής Γαλλίας, Μπιαρίτς, για να συμμετάσχει στη σύνοδο της Ομάδας των 7 (G7).

Ο Τραμπ θα έχει, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, μια συνάντηση που αναμένεται να είναι από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές της συνόδου καθώς οι δύο ηγέτες είναι γνωστοί για την προκλητική τους στάση.
 
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι ο Τραμπ είναι "πολύ ενθουσιασμένος" με την προοπτική να συζητήσει με τον Τζόνσον το μέλλον της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου μεταξύ των δύο χωρών. 
 
Οι συζητήσεις για θέματα όπως η φορολόγηση των μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών, η ανάκαμψη της παγκόσμιας οικονομίας και η εμπορική ένταση μεταξύ ΗΠΑ- Κίνας αναμένονται επίσης έντονες.
 
Ο Τραμπ φορούσε κοστούμι και μια ριγέ γραβάτα και συνοδευόταν από την σύζυγό του Μελάνια Τραμπ, η οποία φορούσε ένα αμάνικο πορτοκαλί-λευκό φόρεμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.