Εκπληκτική η Μακρή στο Παγκόσμιο του Κίνγκστον, έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες!

Εκπληκτική η Μακρή στο Παγκόσμιο του Κίνγκστον, έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες!

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαριλένα Μακρή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Κίνγκστον του Καναδά.

Η νεαρή ιστιοπλόος, η οποία έχει ήδη κλείσει θέση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, κατάφερε να τερματίσει πέντε φορές στην πρώτη θέση αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να κερδίσει κάποιο μετάλλιο μιας και έμεινε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Η Μαριλένα ήταν εντυπωσιακή και αν δεν είχε την κακή στιγμή στην 11η κούρσα θα ήταν σίγουρα στο βάθρο. Το γεγονός ότι η Μαριλένα Μακρή ήταν η μοναδική η οποία κέρδισε πέντε κούρσες λέει πολλά και δείχνει την μεγάλη της προσπάθεια και ανέλιξη. Πλέον, είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα μετάλλια!

Στα αγόρια είχαμε τη συμμετοχή του Σωτήρη Μιλτιάδους ο οποίος τερμάτισε στην 40η θέση σε μία διοργάνωση η οποία ήταν υψηλού επιπέδο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE