ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε και το όχημα του «άρπαξε» φωτιά - Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο οδηγός

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε και το όχημα του «άρπαξε» φωτιά - Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο οδηγός

Προσπάθησε να σβήσει την φωτιά και κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 07.56 το πρωί της Παρασκευής (23/8) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα, ιδιωτικής εταιρείας το οποίο βρισκόταν σε κίνηση στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, παρά την έξοδο Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, Κονιά, Πάφος.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.15.

Το όχημα μάρκας IVECO VAN , υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά εισέπνευσε καπνούς και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος το οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE