Δεν… μασάει ο Μαργκάσα – Η πρώτη αντίδραση του μετά τον τραυματισμό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεν… μασάει ο Μαργκάσα – Η πρώτη αντίδραση του μετά τον τραυματισμό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ρενάτο Μαργκάσα, τραυματίστηκε λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα μείνει εκτός για ένα περίπου μήνα, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται αισιόδοξος.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο μέσος της Ανόρθωσης, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα λιοντάρι στο φόντο στην οποία γράφει: «Η δύναμη μου δεν ήρθε με το να σηκώνω βάρη. Η δύναμη μου προέρχεται από το να σηκώνω τον εαυτό μου κάθε φορά που είναι στο έδαφος», με τον Πορτογάλο, να στέλνει το δικό του μήνυμα λέγοντας πως «Πάντα θα επιστρέφω πιο δυνατός».

Το «ποστάρισμα» του: 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE