Ο λογαριασμός του Γιαννιώτα

Ο λογαριασμός του Γιαννιώτα

Το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού σημείωσε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ υπήρξε εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της πρόκρισης της κυπριακής ομάδας απέναντι στην Αούστρια Βιέννης.

Στον επαναληπτικό αγώνα που έλαβε χώρα στο ΓΣΠ της Λευκωσίας σημείωσε ένα γκολ, είχε μια ασίστ και κέρδισε ένα πέναλτι.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την χαρά του για το άνοιγμα του λογαριασμού και έστειλε το μήνυμα πως τα καλύτερα έρχονται!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE