Παρέλαση τεχνικών άλλων Κυπριακών ομάδων στο Νέα Σαλαμίνα-Πάφος – Ποιοι βρέθηκαν στο «Αμμόχωστος»

Παρέλαση τεχνικών άλλων Κυπριακών ομάδων στο Νέα Σαλαμίνα-Πάφος – Ποιοι βρέθηκαν στο «Αμμόχωστος»

Αρκετοί προπονητές άλλων Κυπριακών ομάδων ήταν παρόντες απόψε στο «Αμμόχωστος» και παρακολούθησαν τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της νέας περιόδου (2019-2020).

Συγκεκριμένα, εντοπίσαμε τον προπονητής της Ανόρθωαης Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ήταν μαζί με τον Ανδρέα Μουσκάλλη, αλλά και τους Ιμανόλ Ιδιάκεθ (ΑΕΚ) και Γιώτη Εγκωμίτη (Εθνικό)!

Ένας από τους λόγους της παρουσίας τους, ήταν φυσικά και η… «κατασκοπεία» των δύο ομάδων, τις οποίες θα αντιμετωπίσουν στις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE