ΤΡΟΧΑΙΟ - Α/ΔΡΟΜΟΣ: Στην κυκλοφορία και πάλι η αριστερή λωρίδα που έκλεισε λόγω τροχαίου

ΤΡΟΧΑΙΟ - Α/ΔΡΟΜΟΣ: Στην κυκλοφορία και πάλι η αριστερή λωρίδα που έκλεισε λόγω τροχαίου

Προηγήθηκε κλείσιμο της λωρίδας λόγω τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο.

Δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Λεμεσού, στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού Λάρνακας, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά γύρω στις 7.10 το βράδυ της Παρασκευής, 23 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι τμήμα της αριστερής λωρίδας του δρόμου, σε σημείο πριν την έξοδο προς Κλαυδιά, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, είχε κλείσει λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Ο δρόμος έχει πλέον ανοίξει και η τροχαία κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE