Πολλά τα ενδεχόμενα στην Ομόνοια

Πολλά τα ενδεχόμενα στην Ομόνοια

Σχεδόν πλήρης η Ομόνοια για τον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση και λεμέ σχεδον πλήρης γιατί μπορεί όλοι να είναι στην διάθεση του Καϊάφα αλλα υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι όπως θα ήθελε ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Ποτέ Φοφανά Ρούνιε και Ρούμπιο είναι έτοιμοι αλλα η συμμετοχή τους θα κριθεί από τον τεχνικό της Ομονοίας , και οι τέσσερις παίκτες αντιμετώπισίν άλλοι προβλήματα που τους κράτησαν μεγάλο διάστημα εκτός ενώ κάποιοι άλλοι ήταν για μικρότερο διάστημα έξω.

Δυο αγώνες χωρίς νίκη είναι πολλοί για την Ομόνοια οπότε η νίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους πράσινους για να συνεχίσουν διατηρούν ελπίδες για την κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.