Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.

H πυρκαγιά στο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, εξερράγη γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/8).
Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο οποίος είχε ήδη κατασβήσει τη φωτιά, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του υποστατικού.
Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη αργότερα την Πέμπτη, βάσει Δικαστικού εντάλματος.
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




