Στην Κύπρο η αποστολή του Απόλλωνα – Παίρνουν… ανάσες οι παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην Κύπρο η αποστολή του Απόλλωνα – Παίρνουν… ανάσες οι παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Λάρνακας αφίχθη γύρω στις 16:45 η αποστολή του Απόλλωνα, με το κλίμα στην ομάδα να μην είναι και το καλύτερο δυνατό όπως αναμενόταν, μετά τη χθεσινοβραδινή (22/08) βαριά ήττα από την Αϊντχόφεν με 3-0, η οποία «ψαλίδισε» τις ελπίδες των «κυανολεύκων» για την υπέρβαση.

Παρ΄ όλα αυτά, η Λεμεσιανή ομάδα θα κυνηγήσει τις έστω λίγες πιθανότητες της στη ρεβάνς για το… «θαύμα» και ότι βγει.

Αν μη τι άλλο, αν αποκλειστεί από το Γιουρόπα Λιγκ, να φύγει με το κεφάλι ψηλά, έχοντας πάρει θετικό αποτέλεσμα (νίκη ή η ισοπαλία).

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα ξεκουραστούν για το υπόλοιπο της ημέρας, αφού δεν θα γίνει προπόνηση στο Κολόσσι, με την προετοιμασία για τον επαναληπτικό με τους Ολλανδούς στο ΓΣΠ (29/08), να ξεκινά από αύριο.

Δείτε φωτογραφίες, δευτερόλεπτα μετά την προσγείωση του αεροπλάνου:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE