ΠΑΦΟΣ: Τον «κάρφωσαν» για καλλιέργεια - Του την έστησε η ΥΚΑΝ και τον είδαν να ποτίζει τα φυτά του

ΠΑΦΟΣ: Τον «κάρφωσαν» για καλλιέργεια - Του την έστησε η ΥΚΑΝ και τον είδαν να ποτίζει τα φυτά του

Στην σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση υπό καλλιέργειες 14 φυτών κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά από αξιολόγηση πληροφορίας μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν σε κατοικία σε χωριό πλησίον της Π. Χρυσοχούς όπου διαπιστώθηκε ότι στην αυλή υπήρχαν υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης .

Στις 07:30 το πρωί της Παρασκευής (23/8) αφίχθη στο σπίτι 29χρονος ο οποίος άρχισε να ποτίζει φυτά.  Ακολούθως μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στην σύλληψη του 29χρονου .

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία στην παρουσία και του 29χρονου εντοπίστηκαν συνολικά 14 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 50 μέχρι 150 εκατοστά. Τέσσερα μάλιστα από τα φυτά κάνναβης βρίσκονταν σε γλάστρες.

Στην συνέχεια ερευνήθηκε δεύτερο υποστατικό που ανήκει στον 29χρονο  όπου ανευρέθηκαν δύο στελέχη φυτού κάνναβης σε στάδιο αποξήρανσης και μικροποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης δύο γραμμαρίων περίπου καθώς και ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης. 

Η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE