Ανακοίνωσε Ανδρέα Παρασκευά για τα… γκολποστ!

Ανακοίνωσε Ανδρέα Παρασκευά για τα… γκολποστ!

Η Δόξα ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Κύπριου τερματοφύλακα, Ανδρέα Παρασκευά, ο οποίος βγήκε από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και την περασμένη σεζόν ήταν στον Οθέλλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Ανδρέα Παρασκευά.

Ο Ανδρέας Παρασκευάς γεννήθηκε στις 15/09/1998 (20 ετών) και αγωνίζεται ως Τερματοφύλακας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Οθέλλο Αθηαίνου.

Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 31 .

Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα Παρασκευά στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε καθε επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE