Προδρόμου: Οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου «μολύνουν την ατμόσφαιρα»

Προδρόμου: Οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου «μολύνουν την ατμόσφαιρα»

Για δηλώσεις που «μολύνουν την ατμόσφαιρα» κάνει λόγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος , Πρόδρομος Προδρόμου. Σε γραπτή του δήλωση, τοποθετείται αναφορικά με τις δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε την δήλωση του Κυνερνητικού Εκπρόσωπου: 

Σε μια περίοδο όπου, μέσα και από την πρόσφατη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων, αλλά και τη στήριξη των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και εν αναμονή της επίσκεψης της Ειδικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κας Τζέιν Χολ Λουτ στην Κύπρο, επιχειρείται να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και το κατάλληλο κλίμα για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, οι χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, όχι μόνο δεν συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά μολύνουν την ατμόσφαιρα, επιχειρώντας να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα στις προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ευελπιστούμε ότι η Τουρκία μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες θα επιτρέψει την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών από εκεί όπου είχαν διακοπεί στο Κραν Μοντανά, αποφεύγοντας δηλώσεις και κινήσεις οι οποίες δεν συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

πηγή: ΓΤΠ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE