ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην Καβάλα – 42χρονος σκότωσε μητέρα και γιο

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην Καβάλα – 42χρονος  σκότωσε μητέρα και γιο

Τραγωδία στη Χρυσούπολη της Καβάλας όπου άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο γείτονές του για μία ασήμαντη αιτία την Πέμπτη 22/08

Ο 42χρονος σκότωσε εν ψυχρώ μια 67χρονη μητέρα και τον 42χρονο γιο της μετά από διαπληκτισμό για τη θέση στάθμευσης του φορτηγού του θύματός του.

Πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον γείτονα του όταν αυτός μπήκε στην αυλή του για την επίλυση του θέματος  και στην συνέχεια πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα και την μητέρα του.

Πηγή : CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE