ΠΑΦΟΣ: 37χρονος συνελήφθη για υπόθεση μέθης και πρόκλησης οχληρίας

ΠΑΦΟΣ: 37χρονος συνελήφθη για υπόθεση μέθης και πρόκλησης οχληρίας

Υπόθεση μέθης και πρόκλησης ανησυχίας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου, η οποία προχώρησε στη σύλληψη 37χρονου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 04:00 την Παρασκευή, μέλη της Τροχαίας Πάφου μετέβησαν σε περιοχή της Αγίου Αντωνίου για να επιληφθούν παραπόνου, που αφορούσε μεθυσμένο πρόσωπο.

Κατά την άφιξή τους, εντόπισαν έναν άντρα που προκαλούσε ανησυχία, φώναζε και είχε εμφανή συμπτώματα μέθης. Κλήθηκε να ηρεμήσει, ωστόσο, συνέχιζε να φωνάζει με αποτέλεσμα να συλληφθεί και τέθηκε υπό κράτηση.

Όπως διαφάνηκε, πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας 37 ετών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE