«Δεν έχουμε τους πόρους για να σβήσουμε τις φωτιές στον Αμαζόνιο» λέει ο Μπολσονάρο - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν έχουμε τους πόρους για να σβήσουμε τις φωτιές στον Αμαζόνιο»  λέει ο Μπολσονάρο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βραζιλιάνος Πρόεδρος Ζαίρ Μπολσονάρο αναφέρει πως η κυβέρνηση του δεν έχει τους πόρους να καταπολεμήσει τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο.

Αναφέρει επίσης πως οι πυρκαγιές ξεκίνησαν από μη κυβερνητικές οργανώσεις ωστόσο αναφέρει πως δεν έχει καμία απόδειξη για αυτές τις κατηγορίες. 

Η κοινή γνώμη καταδικάζει και επικρίνει τις ενέργειες του Μπολσονάρο που όπως αναφέρουν, άφησαν τον Αμαζόνιο απροστάτευτο και όξυναν το φαινόμενο της αποψίλωσης του μεγαλύτερου πνεύμονα στον πλανήτη  

 

πηγή: BBC

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.