ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλη κινητοποίηση για κοριτσάκι 4 ετών που χάθηκε – Κράτησε μια ώρα η αγωνία των γονιών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεγάλη κινητοποίηση για κοριτσάκι 4 ετών που χάθηκε – Κράτησε μια ώρα η αγωνία των γονιών

Για άλλη μια φορά η παρέμβαση ναυαγοσωστών αλλά και εθελοντών πολιτών στάθηκε καθοριστική για να λήξει με αίσιο τρόπο η περιπέτεια οικογένειας που έψαχνε το 4 ετών κοριτσάκι του που χάθηκε στην παραλία του Lady’s Mile.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικης Μοναδας Λεμεσου «στις 15:50 ειδοποιηθήκαν από τον ναυαγοσώστη του ΛΕΜ 17 ότι χάθηκε κοριτσάκι ηλικίας 4 χρονών στην περιοχή του Lady’s mile.

Αμέσως σκάφος που εδρεύει εκεί μαζί με το jet ski από την περιοχή του δημόσιου κήπου και συγκεκριμένα από το ΛΕΜ15 πήγαν στην τοποθεσία όπου χάθηκε το κοριτσάκι . Στις έρευνες εντοπισμού βοήθησε και η αστυνομία των βάσεων και πλήθος κόσμου . Γύρω στις 16.30 το κοριτσάκι βρέθηκε από πολίτη και τους ναυαγοσώστες του ΛΕΜ το οποίο βρίσκεται 1,5 χιλιόμετρο δυτικά του σημείου που χάθηκε .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βοήθησε στον εντοπισμό του παιδιού καθώς επίσης και την αστυνομία των βάσεων , ιδιαιτέρες ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη του κέντρου captain’s cabin για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια του» αναφέρεται στην ανάρτηση της μονάδας στο Facebook

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE