Πιστοποιητικά ασφάλειας για πέντε στάδια εξέδωσε η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων

Πιστοποιητικά ασφάλειας για πέντε στάδια εξέδωσε η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων

Στην έκδοση πιστοποιητικών ασφαλείας για το Μακάρειο Στάδιο, το Στάδιο Αμμόχωστος, το Τσίρειο Στάδιο, το Στάδιο Τάσος Μάρκου και το Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό), προχώρησε την Πέμπτη 22/8 η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΑΣ).

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΑΣ), σε έκτακτη συνεδρία της, η Αρχή εξέτασε τα συμπληρωματικά έντυπα που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των πιο κάτω γηπέδων: Μακάρειο Στάδιο, Στάδιο Αμμόχωστος, Τσίρειο Στάδιο, Στάδιο Τάσος Μάρκου και Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό).
 
Η ΑΑΣ, μετά από μελέτη των συμπληρωματικών εντύπων, έχει προχωρήσει στην έκδοση πιστοποιητικών ασφαλείας και αδειοδοτεί με ή χωρίς όρους, όλα τα πιο πάνω αναφερόμενα γήπεδα.
 
Περιορισμοί/όροι στη χρήση των αθλητικών χώρων (κτιριακών εγκαταστάσεων), τέθηκαν για τα γήπεδα του Μακαρείου Σταδίου και του Στάδιο Τάσος Μάρκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE