Νεκρός ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Τζούνιορ Αγκόγκο- Ήταν μόλις 40 ετών

Νεκρός ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Τζούνιορ Αγκόγκο- Ήταν μόλις 40 ετών

Την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο του Λονδίνου άφησε το πρωί της Πέμπτης 22/8 ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Τζούνιορ Αγκόγκο.

O Γκανέζος με Βρετανικός διαβατήριο ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία ο  Αγκόγκο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το 2015 το οποίο του προκάλεσε σημαντική βλάβη.

Ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιαίτερα αγαπητός από τους φίλους του Απόλλωνα, πέρασε από την Κύπρο την διετία 2009-2011 καταγράφοντας 24 συμμετοχές και σκοράροντας 6 γκολ με τα χρώματα των «γαλάζιων» της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE