Καθησυχαστικό ΜΗΝΥΜΑ του Σοφοκλέους στους παίχτες!

Καθησυχαστικό ΜΗΝΥΜΑ του Σοφοκλέους στους παίχτες!

Επίσημα δεν βγήκε ο Αντρέας Σοφοκλέους ή κάποιος συνεργάτης του, να ξεκαθαρίσει στον κόσμο για το μέλλον του προέδρου. 

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, βγαίνει ότι αν δεν βρεθεί άλλος ενδιαφερόμενος να ηγηθεί ή να διαχειριστεί την εταιρία, τότε αναγκαστικά θα παραμείνει.

Έκανε και μια κίνηση τις τελευταίες μέρες ο «Σόφο», που δείχνει ότι δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού.

Έδωσε εντολή και μεταφέρθηκε μήνυμα του στα αποδυτήρια, προς τους παίχτες (επειδή μερικοί έκαναν ακόμα και σκέψεις να αποχωρήσουν λόγω της αβεβαιότητας), ότι αν δεν προκύψει άλλο διοικητικό σχήμα, τότε θα παραμείνει ο ίδιος στην προεδρία και θα πληρώνονται κανονικά και με το νόμο!

Τα αμέσως επόμενα 24ωρα θα προκύψουν εξελίξεις για τις περιπτώσεις των Μακρή και Μηνά Αντωνίου. Διεξάγονται διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία για να ενταχθούν και οι δυο παίχτες στις επιλογές του Κέρκεζ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.