Δημοσκόπηση Alpha: Εκπλήξεις και… ανακατατάξεις με το πρώτο κόμμα στις Βουλευτικές - Αναποφάσιστοι μέχρι τέλους οι πολίτες
Ανατροπές, ανακατατάξεις και εκπλήξεις, περιλαμβάνει η νέα δημοσκόπηση του Alpha για τις βουλευτικές εκλογές Μαΐου.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», αλλαγές αποφασίστηκαν στην ηγεσία των «δυνάμεων ασφαλείας» και στην ηγεσία των «τουρκοκυπριακών ειρηνευτικών δυνάμεων».
Επικαλούμενη δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της τουρκικής προεδρίας, η εφημερίδα αναφέρει ότι στην ηγεσία των «δυνάμεων ασφαλείας» διορίστηκε ως διοικητής ο υποστράτηγος Σεζάι Οζτούρκ ενώ διοικητής των «τουρκοκυπριακών ειρηνευτικών δυνάμεων» ο ταξίαρχος Αλτάν Ερ.
Αναφέρεται ακόμα ότι, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει επικυρώσει τους διορισμούς και τις αποφάσεις του Ανωτάτου Συμβουλίου, αφού συνολικά αφορά τους διορισμούς 127 Στρατηγών και Ναυάρχων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




