Ποιο ΡΟΛΟ θα έχει Γκακπέ… Τα δυο ΣΕΝΑΡΙΑ για Χάμπο…

Ποιο ΡΟΛΟ θα έχει Γκακπέ… Τα δυο ΣΕΝΑΡΙΑ για Χάμπο…

Ο Σερζ Γκακπέ στα παιχνίδια με την Αούστρια Βιέννης είχε αγωνιστεί ως φουνταριστός. Στον αποψινό αγώνα με την Άϊντχόφεν, παίζει το σενάριο να επιστρέψει ο Ζελάγια σε ρόλο κεντρικού επιθετικού. 

Σε αυτή την περίπτωση ο Γκακπέ, ενδεχομένως να κινείται πίσω από τον Αργεντινό, κάτι σαν επιτελικός χαφ.

Προϋπόθεση για να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι να αγωνιστεί ο Χάμπος Κυριάκου σε ρόλο σέντερ μπακ. Οι δυο σίγουροι του άξονα είναι οι Σακέτι και Μάρκοβιτς.

Δεν αποκλείεται φυσικά να συμπληρωθεί την τριάδα ο Χάμπος Κυριάκου και να διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα ο Σάλαι, δίπλα από τον Γιούστε στο κέντρο της άμυνας.

Ακραίοι μπακ θα είναι οι Ζοάο Πέδρο και Αγκίρε, στο τέρμα ο Μολ.

Λογικά δεν θα αλλάξει ο Αυγουστή, ούτε τους δυο εξτρέμ, με τον Σαρδινέρο να κινείται αριστερά και τον Γιαννιώτα δεξιά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE