Η δύσκολη ζωή του Φαλκάο

Η δύσκολη ζωή του Φαλκάο

Σε κατάθλιψη φαίνεται να έχει πέσει ο Φαλκαο σύμφωνα με δηλώσεις που έγιναν από τον μάνατζερ του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή.

Αιτία ότι δεν του εχει βολικό το κλίμα στην Γιουναιτεντ ενώ και η σχέση που έχει με τον Ολλανδό τεχνικό της ομάδας τον κάνει να θέλει να φύγει από την Αγγλική ομάδα

«Μιλάμε πολύ. Δεν πρόκειται να πω πως είναι ευτυχισμένος, γιατί δεν είναι. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές και έχουμε κλάψει μαζί. Δεν είναι εύκολη η κατάστασή του, επειδή κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να βάλει γκολ, αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν σκοράρει και αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Προσπαθεί να βρει τη φόρμα του. Του είπα πως αυτό συμβαίνει σε όλους τους σπουδαίους επιθετικούς, ότι θα ξεπεράσει τις κακές εμφανίσεις. Όταν δε βάζεις γκολ, τότε αρχίζεις να νιώθεις την πίεση».

Ο Φαλκάο έχει 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας πετύχει μόλις τέσσερα τέρματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE