ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκαν 8,5 κιλά κοκαΐνης και καλλιέργεια φυτών - Δύο άνδρες και μια γυναίκα στο κελί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκαν 8,5 κιλά κοκαΐνης και καλλιέργεια φυτών - Δύο άνδρες και μια γυναίκα στο κελί

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας το απόγευμα της Τετάρτης (21/08), στην Λεμεσό για εντοπισμό προσώπων σχετικά με υπόθεση παράνομων ουσιών.

Συγκεκριμένα, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών μετά από πληροφορία, έθεσαν σε παρακολούθηση τρία πρόσωπα το απόγευμα της Τετάρτης (21/08), στην Λεμεσό. 

Εν συνεχεία ανέκοψαν 48χρονο Ελλαδίτη, μόνιμο κάτοικο Λεμεσού, την ώρα που οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του και μετά από έλεγχο, εντοπίστηκαν σε πλαστική σακούλα, η οποία περιείχε ένα χάρτινο κιβώτιοτου τυλιγμένες με κολλητική ταινία 8 συσκευασίες που περιείχαν 8 κιλά και 835 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο 48χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ τα μέλη συνέχισαν τις έρευνες στην οικία από την οποία αναχώρησε νωρίτερα ο συλληφθέντας.

Μετά από έρευνες η ΥΚΑΝ προχώρησε στην σύλληψη των ιδιοκτητών της οικίας, 38χρονου Ελληνοκύπριου και 32χρονης συζύγου του από τη Ρωσία. Στην εν λόγω οικία ανευρέθηκαν τρία φυτά κάνναβης, ύψους 1.30 – 180μ.

Οι τρείς συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για διάταγμα προσωποκράτησης τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE