Τέλος η Formula 1 για τη Γερμανία

Τέλος η Formula 1 για τη Γερμανία

Κεραυνός ένα αιθρία η απλά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι πως κάποια από τα Γκραν πρι της Φόρμουλα 1 παρά το γεγονός πως είναι ένας λαμπερός κόσμος έχουν αρκετά προβλήματα κυρίως οικονομικά

Κάπως έτσι, η χθεσινή ανακοίνωση δεν εξέπληξε κανέναν που αφορά τον αγώνα που επρόκειτο να γίνει στην Γερμανία

 «Ο Γερμανικός αγώνας έχει αποσυρθεί, καθώς ο Κάτοχος των Εμπορικών Δικαιωμάτων και ο υπεύθυνος του grand prix δεν κατέληξαν σε συμφωνία», ήταν η λιτή και απέριττη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Έτσι, για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1960 η Γερμανία δε θα είναι «παρούσα» στο καλεντάρι της Φόρμουλα 1, στερώντας, κατά πάσα πιθανότητα, από τις Μερσέντες έναν εντός έδρας θρίαμβο. Όλα τα ωραία, δυστυχώς, έχουν ένα τέλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE