ΚΥΠΡΟΣ: Κανένα σημάδι ζωής από τον 33χρονο Γιώργο- «Εξαφανισμένος» εδώ και μέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κανένα σημάδι ζωής από τον 33χρονο Γιώργο- «Εξαφανισμένος» εδώ και μέρες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για φίλους και οικεία πρόσωπα του 33χρονου Γιώργου. Ο νεαρός Ελλαδίτης δεν έχει δώσει σημεία ζωής για 7η μέρα με την Αστυνομία να απευθύνει εκ νέου έκκληση στο κοινό με σκοπό να αντλήσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι εξακολουθεί να απουσιάζει από την οικία όπου διαμένει στη Λευκωσία, ο Γιώργος Αγγελίνας, 33 ετών από την Ελλάδα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά στην «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE