Πανικός στο Παρίσι:Ένοπλοι εισέβαλαν σε γυρίσματα βίντεο κλιπ γνωστού ράπερ

Πανικός στο Παρίσι:Ένοπλοι εισέβαλαν σε γυρίσματα βίντεο κλιπ γνωστού ράπερ

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, αφού ένοπλοι εισέβαλαν στα γυρίσματα βίντεο κλιπ του Γάλλου ράπερ Booba, έγινε γνωστό την Τετάρτη 21/8 από τις αρχές, το τελευταίο περιστατικό βίας που καταγράφεται στα προάστια του Παρισιού.


Δύο αξιωματούχοι, που δεν θέλησαν να κατονομαστούν, περιέγραψαν πως 15 άτομα, ορισμένοι οπλισμένοι με μπαστούνια του μπέιζμπολ και όπλα, επιτέθηκαν εναντίον των παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, που έγιναν αργά χθες στο Ολνέ σου Μπουά, στα βόρεια προάστια του Παρισιού.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, έπεσαν πυροβολισμοί, προσθέτουν οι αξιωματούχοι. Ο Booba, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ελί Γιαφά, δεν τραυματίστηκε, καθώς είχε φύγει από τον χώρο λίγο νωρίτερα. Δεν έγινε καμία σύλληψη.

Το περιστατικό είναι το τελευταίο από μια σειρά βίαιων συμβάντων στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας και σημειώθηκε, αφού ένας σερβιτόρος έπεσε νεκρός από πυρά το Σαββατοκύριακο στο Νουαζί λε Γκραν επειδή δεν έφτιαξε γρήγορα ένα σάντουιτς, την ώρα που στη συνοικία του Σεντ Ουέν καταγράφονται συγκρούσεις μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Αποκεντρωμένη Ομοσπονδία βλέπουν τα ΗΕ - Κίνδυνοι για τετελεσμένα στη Γενεύη

Κυπριακό: Αποκεντρωμένη Ομοσπονδία βλέπουν τα ΗΕ - Κίνδυνοι για τετελεσμένα στη Γενεύη

Σε αχαρτογράφητα νερά κινείται το κυπριακό, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη, με τη Λευκωσία να προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια. Την ίδια ώρα, στην έδρα των ΗΕ, ο Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αναφορικά με τους χειρισμούς του ιδίου κατά τη  διάρκεια της άτυπης διάσκεψης, φαίνεται ότι θα βάλει στο τραπέζι αυτό που διάφοροι κύκλοι στη Λευκωσία ψιθυρίζουν εδώ και καιρό και που δεν είναι άλλο, από την ιδέα της αποκεντρωμένης Ομοσπονδίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE