Χθες μόλις νύχτωσε τον ανέκοψαν! Οι κούτες στο αυτοκίνητο 19χρονου ήταν γεμάτες κροτίδες

Χθες μόλις νύχτωσε τον ανέκοψαν! Οι κούτες στο αυτοκίνητο 19χρονου ήταν γεμάτες κροτίδες

Εικοσιοκτώ κούτες με κροτίδες που μετέφεραν από την Πύλα τέσσερις Ελληνοκύπριοι, κατάσχεσαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 7.20 χθες το βράδυ μέλη της Δύναμης ανέκοψαν για έλεγχο σε δρόμο έξω από την Πύλα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ελληνοκύπριοι, οι τρεις ηλικίας 17 χρόνων και ο τέταρτος 19 ετών από τη Λάρνακα και την επαρχία Αμμοχώστου.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν 15 κούτες με κροτίδες FP3 και 13 κούτες κροτίδες Τorbil με συνολικά 820 κροτίδες.

Οι κροτίδες κατασχέθηκαν από την Αστυνομία ενώ οι τέσσερις νεαροί κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE