ΛΕΜΕΣΟΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του 44χρονου που αναζητείται μετά από βουτιά που έκανε μεθυσμένος στην θάλασσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του 44χρονου που αναζητείται μετά από βουτιά που έκανε μεθυσμένος στην θάλασσα

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες εντοπισμού του πιο κάτω εικονιζόμενου ελλείποντος προσώπου, ο οποίος γύρω στις 10.00 το βράδυ, χθες Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2019, μετέβηκε για κολύμπι στη θαλάσσια περιοχή Επίχωσης, στην Λεμεσό.

 Ο εν λόγω άνδρας ονομάζεται Grzegorz Pawelczyk, είναι ηλικίας 44 χρόνων και κατάγεται από την Πολωνία. Περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, φαλακρός και ύψους 1.70-1.75μ.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 44χρονος κολυμπούσε στη θάλασσα, απομακρύνθηκε από την ακτή και δεν επέστρεψε στην ξηρά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE