ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν κατάφερε να διαφύγει 32χρονος στο αεροδρόμιο – Με κλεμμένο διαβατήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν κατάφερε να διαφύγει 32χρονος στο αεροδρόμιο – Με κλεμμένο διαβατήριο

Στη σύλληψη 32χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Ο 32χρονος, υπήκοος Τρίτης χώρας, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 7.00 το βράδυ της Τρίτης (20/08), με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε σε μέλος της Αστυνομίας διαβατήριο Ευρωπαϊκής χώρας, ωστόσο από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι, το εν λόγω διαβατήριο είχε καταχωρηθεί τον Νοέμβριο, 2018, στο αρχείο κλοπιμαίων και απωλεσθέντων διαβατηρίων της Interpol και ότι ο 32χρονος δεν είναι ο νόμιμος κάτοχος του.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE