ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν κατάφερε να διαφύγει 32χρονος στο αεροδρόμιο – Με κλεμμένο διαβατήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν κατάφερε να διαφύγει 32χρονος στο αεροδρόμιο – Με κλεμμένο διαβατήριο

Στη σύλληψη 32χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Ο 32χρονος, υπήκοος Τρίτης χώρας, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 7.00 το βράδυ της Τρίτης (20/08), με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε σε μέλος της Αστυνομίας διαβατήριο Ευρωπαϊκής χώρας, ωστόσο από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι, το εν λόγω διαβατήριο είχε καταχωρηθεί τον Νοέμβριο, 2018, στο αρχείο κλοπιμαίων και απωλεσθέντων διαβατηρίων της Interpol και ότι ο 32χρονος δεν είναι ο νόμιμος κάτοχος του.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.