ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος βούτηξε στον Μόλο - Σε συναγερμό οι Αρχές για εντοπισμό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος βούτηξε στον Μόλο - Σε συναγερμό οι Αρχές για εντοπισμό του

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ της της Τρίτης (20/08), μετά από εξαφάνιση 44χρονου.

Συγκεκριμένα 44χρονος άνδρας υπό την επήρεια αλκοόλ, βούτηξε στην θάλασσα στον Μόλο της Λεμεσού γύρω στις 11:30 το βράδυ της Τρίτης (20/08).

Μετά από πληροφορία ότι ο άνδρας δεν είχε επιστρέψει, Αστυνομία και Λιμενική τέθηκαν σε συναγερμό για εντοπισμό του. Οι Αρχές διεξήγαγαν ολονύχτιες έρευνες στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να καταστεί δυνατόν ο εντοπισμός του.

Οι Αρχές αναμένεται να επαναρχίσουν τις έρυενες για εντοπισμό του 44χρονου άνδρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.