Eτοιμάζονταν για «πόλεμο» δυο νεαροί στη Λάρνακα– Eφοδιάστηκαν από τα κατεχόμενα

Eτοιμάζονταν για «πόλεμο» δυο νεαροί  στη Λάρνακα– Eφοδιάστηκαν από τα κατεχόμενα

Λογάριασαν λάθος δυο νεαροί, οι οποίοι κλείνουν τα αυτιά στις προειδοποιήσεις της αστυνομίας για την χρήση κροτίδων.

Οι δυο νέοι 17 και 19 ετών συνελήφθησαν αργά το απόγευμα στο χωριό Πύλα, αφού μετά από έλεγχο που διενεργούσαν μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας στην περιοχή, εντοπίστηκε στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα κροτίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline ο αριθμός ανέρχεται στις 900 κροτίδες, τουρκικής προέλευσης, που έφθασαν μέσω κατεχομένων.

Οι δυο νεαροί, φανατικοί του θανατηφόρου πασχαλινού εθίμου, οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λάρνακας και αφού ανακρίθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.