Με μία αλλαγή η λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Τραμπζονσπόρ

Με μία αλλαγή η λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Τραμπζονσπόρ

Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Τραμπζονσπόρ, καθώς τη θέση του Χρήστου Αλμπάνη πήρε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος Ουκρανός στόπερ είχε τραυματιστεί στο φιλικό με την Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ, αλλά τις τελευταίες ημέρες είχε ανεβάσει ρυθμούς στις ατομικές του προπονήσεις.

Την Τρίτη (20/8) μάλιστα μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα, κάτι που σκόρπισε χαμόγελα στους «κιτρινόμαυρους».

Έτσι, έβαλε πλώρη για να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ και να φανεί αν μπορεί να παίξει στα ματς με τους Τούρκους ή την Κυριακή στην πρεμιέρα πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Ο Τσιγκρίνσκι έκανε τελικά την έκπληξη, αφού συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού Μιγκέλ Καρντόσο, για τις διπλές αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τους Τούρκους.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ειναι σε θέση να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί την Πεμπτη (22/9, 21:00), χωρίς θεατές, λόγω τιμωρίας της Ένωσης, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για μια εβδομάδα αργότερα στην Τραπεζούντα (29/9).

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.